Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Återlämning och utlämning av bredbandsrouter & TV-box

15 maj, 2021 @ 10:00 - 17:00

STEG 3 – ÅTERLÄMNING OCH UTLÄMNING AV BREDBANDSROUTER OCH TV-BOX
Nedanstående dagar och tider finns det representanter från styrelsen tillgängliga i Samlingslokalen, Mandelblomstigen 28A, för återlämning och utlämning av din lånade utrustning:

Lördag 15:e maj, 10.00 – 17.00

OBS ! För att de nya tjänsterna skall fungera så MÅSTE samtliga fastighetsägare återlämna den gamla bredbandsroutern och en TV-box till samfällighetens IT-förvaltning, samt kvittera ut ny utrustning.

From. Måndagen den 17:e maj så kommer Telia och samfällighetens IT-förvaltning endast att ge support på tjänsterna om fastighetsägaren har kopplat in den nya utkvitterade bredbandsroutern. Om du har flera TV-boxar så kan du behålla övriga TV-boxar då de kommer att fortsätta att fungera som förut. Du skall återlämna din nuvarande bredbandsrouter oavsett hur gammal eller ny den är. Se till att du tar med dig samtliga sladdar, nätadapter fjärrkontrollen till TV-boxen. För installation av ny utrustning läs medföljande kom-i-gång guide. Du kan också ladda ner guiden från vår hemsida.

Bredbandsroutern, TV-boxen och mediakonverteraren ägs av samfälligheten och du kommer att få skriva på ett låneavtal när du hämtar ut den nya bredbandsroutern och TV-boxen (mediakonverteraren installeras i din fastighet 3-6 maj). Du får låna utrustningen så länge som du är medlem i samfällighetsföreningen.
För att säkerställa att behöriga medlemmar hämtar ut utrustningen så kommer vi att genomföra en kontroll av legitimation. Om du agerar ombud för en granne så finns det en fullmakt att ladda ner och skriva ut från hemsidan. Det är därför viktigt att du tar med din legitimation och om du är ombud så tar du med bådas. Endast myndiga personer kan kvittera ut utrustning!

Filer:

Detaljer

Datum:
15 maj, 2021
Tid:
10:00 - 17:00

Arrangör

Styrelsen, Finnsta 1 Samfällighetsförening
View Arrangör Website

Plats

Samlingslokalen (M28A)
Mandelblomstigen 28A
Bro, 19734 Sverige
+ Google Map
View Plats Website