Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Förtidsröstning till Årsmötet 31:e Mars

27 mars, 2021 @ 10:00 - 15:00

Vad behöver jag göra?

1. Följ instruktionerna på röstsedeln och lägg den ifylld i valkuvertet och försegla kuvertet.
2. Lämna valkuvertet i Hus 15, Mandelblomstigen 28A, (Förtidsröstningslokal) till valförrättarna mellan kl. 10:00 – 15:00 den 27:e mars. Glöm inte att medta legitimation!

3. För röstning via ombud, fyll i fullmakten på baksidan av detta dokument och lämna den till‑sammans med ditt förseglade valkuvert till ditt ombud.
Ombud visar upp bådas legitimation!

4. Observera att förtidsröstning i år den enda möjligheten som erbjuds för att påverka stämmobesluten!

Hur går valet till?

Valförrättarna kommer att kontrollera så att alla har behörighet att rösta. Avprickning kommer ske mot röstlängd och uppvisande av legitimation. Efter kontroll av behörighet och legitimation kommer valförrättarna att lägga valkuvertet i en urna.

Efter kl. 15:00 sammanräknas alla rösterna och redovisas i ett protokoll tillika röstlängd. Då protokollet har upprättats, kommer det att anslås på anslagstavlan i Hus 15 samt redovisas under årsstämman som stämmans röstlängd.

Styrelsen har fastslagit att förtidsröstningen och genomförandet av den digitala stämmans skall anses som giltigt ifall minst en femtedel (sexton stycken) av alla hushåll har deltagit i förtidsröstningen. Detta är för övrigt samma antal enligt lag som kan begära extrastämma eller att Länsstyrelsen sammankallar till en stämma ifall samfällighetens styrelse underlåter att göra detta.

Vem får rösta?

Alla medlemmar i Finnsta 1 Samfällighetsförening har rösträtt. Medlem är den som äger en fas‑tighet som har del i Anläggningssamfällighet tillkommen genom anläggningsbeslut 1973‑17‑20 (Dnr. 146/73 ABS) med senare uppdateringar, det vill säga fastighetsägare till radhusen på Gullvivestigen, Mandelblomstigen eller Kattfotsstigen i Bro.

Om flera medlemmar äger en fastighet tillsammans så har de en gemensam röst. Det betyder att bara en röstsedel per fastighet kan lämnas! Om en fastighet inkommer med två röstsedlar så kommer valförrättarna registrera endast den först inkomna röstsedeln som giltig.

Detaljer

Datum:
27 mars, 2021
Tid:
10:00 - 15:00

Plats

Samlingslokalen (M28A)
Mandelblomstigen 28A
Bro, 19734 Sverige
View Plats Website

Arrangör

Styrelsen, Finnsta 1 Samfällighetsförening
View Arrangör Website