Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Städdag

13 november, 2021 @ 09:00 - 13:00

Då var det dags för samfällighetens gemensamma höstaktivitet – städdagen. Som vanligt kommer vi träffas vid M-28A (hus 15) kl. 09:00. Denna gång kommer vi först hålla en kort extrastämma (se separat kallelse för denna). När den är avslutad kommer vi att som vanligt gå igenom dagens arbetsområden. När alla är klara med sitt så hjälps vi åt så att alla kan räkna med att bli färdiga för dagen vid 13-tiden.

Kom ihåg att alla skräpsäckar ska bäras upp till vägen där nedfarterna börjar, så att det är lätt för dem som ska transportera bort dem att hitta dem.

För att inte bidra till att Corona-viruset återigen börjar sprida sig, kommer vi även denna gång att hålla oss utomhus. Därmed blir det ingen gemensam frukost. Däremot kommer vi att återuppta korvgrillningen som vi räknar med att ha runt 12-tiden som vanligt.

Från styrelsens sida vill vi även uppmana alla att ta chansen att prata med oss i styrelsen och alla andra funktionärer under städdagen för att lära känna oss bättre och för att framföra dina synpunkter och tankar kring samfällighetens fortsatta utveckling och framtid.

Väl mött med förhoppningar om en god uppslutning, bra tur med vädret och ett gott humör!

Detaljer

Datum:
13 november, 2021
Tid:
09:00 - 13:00

Arrangör

Styrelsen, Finnsta 1 Samfällighetsförening
View Arrangör Website

Plats

Samlingslokalen (M28A)
Mandelblomstigen 28A
Bro, 19734 Sverige
+ Google Map
View Plats Website