Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppgradering av mediakonverterare (Fastighetsnätet) – Kattfotstigen

5 maj, 2021 @ 09:00 - 17:00

Som tidigare har informerats så uppgraderar styrelsen samfällighetens Internet, TV & fast telefonitjänst som levereras av Telia. Detta arbete har nu kommit till den fas som berör samtliga fastighetsägare i området. Tidsplan och de olika stegen beskrivs nedan samt vad alla fastighetsägare behöver förbereda för att arbetet skall kunna genomföras. Arbetet utförs av vår servicepartner Eltel Networks. Arbetet kommer INTE att påverka befintlig Internet, TV och telefonitjänst annat än ett kort avbrott i tjänsterna när teknikerna utför sitt arbete. När arbetet är slutfört så kommer tjänsterna att fungera som vanligt igen. Mer detaljer finns nedan:

STEG 1 – BYTE AV MEDIAKONVERTERARE (Obs! Tiderna är ungefärliga):
När nedanstående arbete utförs så kommer det vara ett kort avbrott för respektive fastighetsägare när mediakonverteraren byts. När arbetet är klart så kommer tjänsterna fungera som vanligt igen.

Onsdag 5:e Maj – Kattfotstigen

09.00 – 11.00, Kattfotstigen 2 – 24
12.00 – 17.00, Kattfotstigen 26 – 56


Vad innebär det för dig och vad behöver du förbereda ?

  • Du måste vara hemma och öppna upp för teknikern så att denne kan utföra sitt arbete den dag & tidsperiod som är listad ovan för din fastighet. OBS! Tiderna är ungefärliga.
  • Utrymmet där mediakonverteraren finns (den lilla boxen som finns på bottenvåningen som routern är inkopplad till) måste vara fritt från möbler och dylikt som kan hindra teknikerns arbete. Mediakonverteraren får inte heller vara inbyggd så att den inte går att lossa och byta ut.
    OBS! Den nya mediakonverteraren är högre och tar mer plats på väggen än den gamla
  • Teknikern har endast möjlighet att utföra detta arbete under den tid som tekniker är i fastigheten och har tyvärr inte tid att svara på andra frågor rörande tjänsten.

Detaljer

Datum:
5 maj, 2021
Tid:
09:00 - 17:00

Arrangör

Styrelsen, Finnsta 1 Samfällighetsförening
View Arrangör Website