Nya styrelsens första möte – arbetsmöte

Idag hade den nya styrelsen sitt första arbetsmöte efter konstituerande styrelsemöte.
Mötet var ett arbetsmöte, ej protokollfört då det ej är ett formellt styrelsemöte och inga formella beslut togs rörande förvaltningen, för att gå igenom med den nya ordföranden, Per Olav Eidsvoll, arbetsrutiner för styrelsens förvaltning och förberedelser inför det första styrelsemötet den 6:e april.
Det var ett mycket trevligt möte och vi i styrelsen som har bott i området länge hade möjlighet att få mycket intryck och upplevelser på förslag och förbättringar från vår nya ordförande Per Olav som flyttade in i området i november 2021.

På bilden från vänster sida av bordet uppifrån och ner:
Torbjörn Scott, Sekreterare
Per Olav Eidsvoll, Ordförande
Nawal Al-Ibrahim, Kassör
På bilden från höger sida av bordet uppifrån och ner:
Nermina Mujic, Nyckelansvarig
Per Loftén, GDPR-ansvarig
Ej i bild (fotograf):
Johan Skånberg, IT-ansvarig